Ads 468x60px

Ελληνικά Bookmarking Sites – Κατακτήστε το Google

Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτιόμαστε πως να αυξήσουμε τις κατατάξεις του blog (είτε εταιρικού, είτε προσωπικού) στο Google. Αν και στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετά bookmarking sites, τα οποία μπορούν να αυξήσουν τα οργανικά μας αποτελέσματα, ελάχιστοι είναι οι bloggers που το γνωρίζουν. Με την παρακάτω τακτική, καταφέρνω σχεδόν πάντα να αυξάνω τις οργανικές μου θέσεις στο Google και στις περισσότερες περιπτώσεις να εμφανιστώ στην πρώτη σελίδα του Google.

Ίσως όμως να αναρωτιέστε τι είναι τα bookmarking sites… Τα bookmarking sites είναι ιστοσελίδες, στις οποίες μπορούμε να βάλουμε μία σύντομη περιγραφή με το κάθε άρθρο μας. Έτσι μπορούμε να κερδίσουμε και υψηλότερες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα, αλλά και επισκέπτες, αφού τα συγκεκριμένα sites έχουν χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι μπαίνουν να διαβάσουν νέα, από τρίτες ιστοσελίδες.
Σας παρουσιάζω λοιπόν, την πληρέστερη λίστα με ελληνικά bookmarking sites που υπάρχουν διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Όταν δημιουργώ ένα άρθρο, φροντίζω πάντα να το κάνω bookmark σε όλα τα bookmarking sites που έχω παραθέσει πιο κάτω.

pineza.gr
ifeed.gr – Εγγραφείτε εδώ
mygreek.info
web-news.gr
techinsider.gr
foracamp.gr
blogz.gr
digme.gr
checkit.gr
mygreek.info
dig.gr
socialand.info