Ads 468x60px

Πως να σχεδιάσετε μία ιστοσελίδα, φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης

Όταν κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα μας, είναι σίγουρο πως το κάνουμε για να αποκτήσουμε επισκέπτες. Ιδιαίτερα οι εταιρικές ιστοσελίδες, λαμβάνουν τους περισσότερους επισκέπτες από το Google, οπότε θα ήταν καλό να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας με μία πιο φιλική προσέγγιση προς τις μηχανές αναζήτησης.

1. Βελτιστοποιήστε την ιστοσελίδα σας με τη χρήση κατάλληλων λέξεων κλειδιών.
Σίγουρα κάποιες λέξεις κλειδιά μετράνε περισσότερο από κάποια άλλα, οπότε φροντίστε στον τίτλο της κάθε σελίδας να βάζετε τον όρο που θέλετε να στοχεύσετε. Επίσης, μέσα στο κείμενο της σελίδας καλό θα ήταν η επικεφαλίδα και η υποκεφαλίδα να περιέχουν λέξεις κλειδιά. Όπου είναι εφικτό μέσα στη σελίδα, χρησιμοποιείστε λέξεις κλειδιά, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε και το κείμενο φαίνεται αφύσικο.
2. Δημιουργείστε ένα blog.
Σε αρκετά άρθρα στο ifeed έχω αναφερθεί για τη σημαντικότητα του blog, καθώς επίσης και πως θα μπορέσετε να αποκτήσετε περισσότερους πιστούς επισκέπτες. Επενδύστε στο blog σας και θα κερδίσετε περισσότερα απ” όσο πιστεύετε.
3. Επενδύστε σε ποιοτικά links
Δεν είναι απαραίτητο να μισθώσετε κάποια εταιρία seo για να κάνετε link building. Ξεκινήστε κάνοντας καταχωρήσεις σε link directories και article directories και σύντομα θα δείτε την ιστοσελίδα σας να ανεβαίνει θέσεις. Αν μπορείτε να βρείτε σχετικές σελίδες με το αντικείμενο της ιστοσελίδας σας, τότε ίσως να τους προτείνετε να βάλουν το link σας με κάποιο μικρό χρηματικό αντάλλαγμα.