Ads 468x60px

6 Νέες image galleries για jQuery

jQuery Image Gallery
Θα πρέπει να παραδεχτούμε πως είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε μερικές γκαλερί για εικόνες έτσι ώστε να τις έχουμε διαθέσιμες για χρήση σε διάφορα έργα που αναλαμβάνουμε κατά καιρούς να υλοποιούμε. Μετά από μια σύντομη έρευνα που πραγματοποίηση εντόπισα έξι νέες image galleries για jQuery που ίσως σας φανούν χρήσιμες.

Skitter

Ένα image slides που μπορεί να δεχτεί μεγάλο βαθμό παραμετροποιήσεων με πολλές διαφορετικές εναλλαγές εικόνων. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μου αρέσει σε αυτό το jQuery plug-in είναι η δυνατότητα του φορτώσει εικόνες από ένα αρχείο xml.

Awkward Showcase

Awkward Showcase
Το Awkward Showcase είναι ένα plugin για το jQuery javascript framework. Μερικοί συνηθίζουν να το αποκαλούν slider για περιεχόμενο ιστοσελίδων. Στην πραγματικότητα μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα από το να κάνει slide το περιεχόμενο. Για παράδειγμα μπορείτε να έχετε πάνω στο slide show tool tips, να ενεργοποιήσετε την προβολή εικονιδίων, να επιτρέψετε στο plugin να καθορίζει μόνο του το ύψος του και άλλα πολλά.

Photoswipe

Photoswipe
Αυτή η image gallery είναι σχεδιασμένη για κινητά τηλέφωνα και για συσκευές με οθόνη αφής, όπως είναι για παράδειγμα τα iPhone, iPad, Android, Blackberry 6 και φυσικά και για όλες τις εφαρμογές για απλούς υπολογιστές.

jqFancyTransitions

jqFancyTransitions
Ένα πολύ εύκολο στη χρήση plugin για jQuery για να προβάλετε φωτογραφίες σαν slide show με ωραία εφέ εναλλαγής εικόνων.

jQuery Slider2

jQuery Slider2
Ένα απλό και ελαφρύ plugin για jQuery για να δημιουργήσετε slideshow με κείμενο μέσα σε αυτό.

jQuery Image Gallery

jQuery Image Gallery
Image gallery σε συνδυασμό με το εφέ του Lightbox καθώς επίσης και με δυνατότητα για slideshow μέσω του jQuery UI